Limene garaže iz BiH uskoro i u Njemačkoj

garaza
Originalno rješenje za manjak garaža za parkiranje na duže vrijeme hit je u regionu a polako osvaja i evropsko tržište


Povećan broj automobila na ulicama zabilježen je u Sarajevu kao i drugim većim bosanskohercegovačkim gradovima. Problem je, međutim, manjak garaža za parkiranje na duže vrijeme.

Originalno rješenje za ovaj problem - limene auto-garaže, ponudila je firma Limometal d.o.o., prepoznatljivo ime u Krajini i cijeloj Bosni i Hercegovini. Ova firma jedan je od lidera na Balkanu u sektoru proizvodnje i prodaje krovno-fasadnih profilisanih limova. Nakon što su njihove garaže postale hit u regiji, polako osvajaju i evropsko tržište.

- Ponosni smo na činjenicu da će naše garaže uskoro naći svoje mjesto širom Njemačke. U završnim smo pregovorima sa partnerima iz ove zemlje. Poznato je da Nijemci imaju visoke standarde i čast nam je da naše garaže zadovoljavaju sve njihove zahtjeve, kaže direktor Limometala Mensur Mulalić.

garaza

Prioriteti kompanije su kvalitet i jednostavnost, tako da i kada je u pitanju ovaj proizvod nude brzo i efikasno rješenje za povoljnu cijenu. Glavne karakteristike auto-garaža, uz pristupačnu cijenu, su svakako i jednostavna montaža po sistemu "uradi sam", za koju je potrebno tri sata, a uputstva su dostupna na zvaničnoj Facebook stranici firme, te u prigodnom videu na YouTubeu koji možete pogledati ispod teksta

- Limena garaža jedno je od najefikasnijih rješenja za zaštitu vozila od krađe, vremenskih neprilika, zamrzavanja i samim tim štedi novac i vrijeme. Ova garaža za auto dizajnirana je kao brzo rješenje problema garažiranja vozila, a sve što je potrebno je betonska podloga za nju. Garaže proizvodimo isključivo s pocinčanim limom, odnosno ne nudimo je u bojama. Trenutno prodajemo garažu od 6 m, odnosno u dimenzijama 6x3x2, govori direktor kompanije Mensur Mulalić.

Izvor: