fbpx Loša "muška" navika zbog koje su žene spremne prekinuti dugogodišnju vezu ili brak

Loša "muška" navika zbog koje su žene spremne prekinuti dugogodišnju vezu ili brak

Home

Loša "muška" navika zbog koje su žene spremne prekinuti dugogodišnju vezu ili brak

Potreba jednog partnera da stalno bude u pravu može razoriti vezu.

Ljudi u dugogodišnjim vezama i brakovima znaju da svaka ljubavna priča ima svoje uspone i padove. Da, u vezi će se naći bezbroj nježnih trenutaka i razdoblja prepunih ljubavi, ali i napete situacije ispunjene razmiricama i neslaganjem.

Fleksibilnost i spremnost na kompromis iznimno je važna za uspješnost pojedine veze, a pogotovo kada stignu teška vremena. Uz pomoć otvorene obostrane komunikacije izgladit će se svi eventualni problemi u vezi.

S druge strane to neće biti moguće ako jedna strana ima konstantnu potrebu da bude u pravu. Iako se ova loša navika često karakterizira kao "muška", postoje i mnoge žene koje "pate od te boljke.

Ako partner osjeća da stalno treba biti u pravu, neće biti spreman saslušati drugu stranu, neće htjeti korigirati neka svoja ponašanja i mišljenja, a veza će prije ili kasnije završiti prekidom.

Stručnjaci se slažu da su u ljubavi uspješni parovi koji su zauzdali svoj ego, prerasli svoja nezrela shvatanja života te oni koji su spremni s partnerom planirati sretnu budućnost.

Topic
Objavio: Pon, 11/11/2019 - 21:54
Back to top