Maćeha želi da se zaručnik riješi 4-godišnje kćeri jer previše sliči preminuloj mami

.
JEDNA žena izazvala je zgražanje članova Facebook grupe nakon što je upitala za savjet kako se riješiti četverogodišnje kćeri svog zaručnika.

Anonimna žena, za koju se vjeruje da je iz SAD-a, svoj je problem podijelila na Instagram stranici Talks With Mee, a onda je isti objavljen i u Facebook grupi CTRL+ALT+DLT that Relationship čiji su članovi ženu prozvali zlom maćehom, nalik onoj iz priče o Pepeljugi.

 

Autorica pitanja pojasnila je situaciju. Trudna je sedam mjeseci i zaručena za udovca čija je supruga preminula nakon što je rodila njihovu sada četverogodišnju kćer.

 

"On je sam odgaja otkako je izgubio ženu. Sad sam se pojavila i ja te se trebamo vjenčati 2022. Trudna sam sedam mjeseci i nosim djevojčicu. Znam da njegovu kćer neću tretirati jednako kao naše dijete, da budem iskrena, ide mi prilično na živce. Na primjer, ta djevojčica izgleda isto kao njena mama i stalno me podsjeća na njegovu preminulu ženu. Drugo, vrlo je vezana za svog tatu i bojim se da će ga udaljiti od našeg djeteta", napisala je.

 

"U osnovi mu želim reći da je se riješi. Može živjeti s djedom i bakom ili joj možemo naći obitelj koja bi je posvojila. Ne znam kako pristupiti toj situaciji, ali moram uvjeriti zaručnika da je pusti. Napominjem da nisam loša osoba, samo se želim pobrinuti za svoje dijete i biti uvjerena da će imati svu pažnju oca bez starije sestre koja će to ometati. Molim vas, pomozite", zavapila je.

Ljude je njezina priča šokirala.

 

"Ovo je odvratno i ako te muči, uopće ne bi trebala biti s tim čovjekom", "Ne možeš nekome reći da se riješi djeteta jer si ti ljubomorna vještica", "Zlo mi je ovo čitati. Ta djevojčica zaslužuje puno više od tebe", "Nadam se da će on doznati za ovo prije negoli se vjenčate", "Ako ne volite djecu drugih ljudi, onda nemojte ni otići na spoj s osobom koja ima dijete", komentari su zgroženih korisnika Facebooka.

Izvor: