Majka tvrdi: Vaspitač osmislio "igru" da mu petogodišnjaci stavljaju ruke u pantalone (FOTO)

djeca
Predavač saradnik u jednom privatnom vrtiću na opštini Palilula (Srbija) osmislio je krajnje uznemirujuću "igru", a sve kako bi djeca tražila skrivene predmete, i to u njegovim džepovima!

 

Ovo je razotkrila na društvenim mrežama u jednoj grupi majka dječaka koji pohađa predškolsku grupu u pomenutoj ustanovi.

Predavač saradnik je učio djecu da budu “mali džeparoši” tako što on sakrije “satić-kolačić”, a djeca od pet godina traže po dubokim džepovima od njegovih pantalona, gdje i nađu predmet, zatim ih on kod njih traži ispod njihovih majica. U vrtiću nadležni kažu da je normalno da dječje ruke budu u džepu nekog čovjeka – navela je u svojoj objavi.

Dodala je da je slučaj prijavljen policiji.

Voljela bih da se vidi šta još oni tamo rade što smatraju normalnim. Moje dijete je povraćalo od stresa, molio me da nikome ne kažem, jer je to tajna! Kakve oni tajne još imaju? – upitala se ona.

Njena objava izazvala je zabrinutost kod mnogih roditelja, posebno nakon nedavnog hapšenja vaspitača pedofila iz Odžaka, koji je osumnjičen za polno uznemiravanje djece.