Mama dvoje djece završila u bolnici nakon TikTok podvale tinejdžera

.
Lana Clay-Monaghan iz Kalifornije 26. ožujka uputila se u kupnju ljetne odjeće za svoje 8-mjesečne blizance i nije mogla ni zamisliti da će kupovina završiti hospitalizacijom. Dok je razgledavala police, zamračilo joj se pred očima. Nešto joj je palo na glavu pa je krenula vrištati, ali nije mogla doći do daha, ni skinuti predmet s glave.

 

Vlasti su kasnije identificirale napravu kao kantu, no Clay-Monaghan toliko se prestrašila da je počela mahati rukama u pokušaju da se oslobodi jer nije imala pojma što se događa.

"Uspjela sam skinuti kantu s glave. Ispred mene je stajalo nekoliko momaka s mobitelima u rukama. Snimali su me i smijali se. Pokušala sam nešto reći, ali riječi nisu izlazile iz usta", ispričala je za Today.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Naime, Clay-Monaghan pokušala je upozoriti da ima epilepsiju, a onda je pala na tlo.

Prema policijskom izvješću, četiri maloljetnika su ušla u trgovinu oko 14:45 i šetala prije nego što je jedan od njih stavio prolaznici kantu na glavu.

"Kao rezultat incidenta, kupac se onesvijestio i prevezen je u lokalnu bolnicu. Maloljetnici su vjerojatno pokušali replicirati trenutni trend društvenih medija naziva Bucket Challenge, u kojem se kanta stavlja na glavu stranca i snima njegova reakcija", objavila je Policijska uprava Tustin.

OBJAVU POGLEDAJTE OVDJE.

Clay-Monaghan kaže da su joj, kad se probudila u bolnici, rekli da je bila žrtva napada. Ustanovljeno je da se onesvijestila zbog problema sa srcem.