Mama otkrila koliko novca Zubić-vila ostavlja njenoj djeci, ljudima je to puno

.
Mama je izazvala žestoku raspravu na Redditu nakon što je otkrila koliko je novca Zubić-vila donijela njezinoj kćeri. Objasnila je da darovi za izvađeni mliječni zub prije nisu bili takvi, ali sada smatra da su u skladu s rastućim troškovima.

 

"Malo smo guglali i došli do zaključka da ćemo dati 20 dolara (18.45 eura) jer je bila jako uzbuđena i kasno je izgubila prvi zub", napisala je majka.

Tvrdi kako su baka i djed djevojčice loše reagirali na taj iznos. Smatraju da bi djeca trebala biti sretna ako dobiju pet dolara, što iznosi 4.61 eura.

"U jednom članku sam pročitala da roditelji daju između 10 i 20 dolara za prvi zub, a onda od jednog do pet dolara za svaki nakon toga. To ispada manje od sto dolara u nekoliko godina. To je danas ništa", pojasnila je majka svoj stav.

Reakcija bližnjih ju je zaprepastila, pa je upitala druge roditelje što daruju djeci kada im ispadne zub.

"20 dolara je svakako previše. Moje dijete dobije dva eura i poruku od Zubić-vile", "Djecu nije briga za iznos, već samo za to da ih posjeti Zubić-vila", "Meni je to previše novca za tako malo dijete. Za par godina neće imati pojma koliko mu je novca Zubić-vila donijela", neki su od komentara.