Marijanin miljenik Armin razočarao sve: Prijateljima okrenuo leđa i glumi zvijezdu!

Home

Marijanin miljenik Armin razočarao sve: Prijateljima okrenuo leđa i glumi zvijezdu!


Svi oni koji su žalili što je Arminu Dediću za dlaku izmaklo prvo mjesto u Zvezdama Granda sada su, bar kako smo čuli, suprotnog mišljenja. Naime, svi oni koji ga dobro poznaju kažu da se totalno promijenio.

Takav je posebno prema svojim starim prijateljima. Šta je zapravo razlog saznali smo od nekih njegovih sugrađana koji kažu da se Armin, dečko koji je bio skroman i povučen, toliko ufurao da je za ovako kratko vrijeme dobio nadimak mali Marijin.

Naravno, misle na Mariju Šerifović koja mu je očito učinila medvjeđu uslugu kada je javno kazala da je on njen štićenik, kada je muzika u pitanju.

To je jednog dečkića koji potiče iz Srebrenika iz srednjeg staleža naprosto poljuljalo. Jedan detalj otkrio nam je njegov sugrađanin koji kaže da je Armin toliko digao nos da para nebo, pa je sebi uzeo za pravo da s visine priča s ljudima koji su mu do nedavno bili prijatelji.

Naime, u jednom frizerskom salonu u Srebreniku nije bilo slobodnog termina da ga prime, a on je kako kažu sav usplahiren kazao kako je moguće da za njega nema termina. Pa znaju li oni ko je on?

– Kao da je Bogom dat – dodao je očevidac kojeg je Armin duboko razočarao.

Čuli smo još i da je osobe koje su mu puno pomogle na samom početku njegovog takmičenja itekako razočarao, čak neki kažu vrlo bolno. Šta je Arminu dalo tolika krila ne znamo, ali ćemo ga podsjetiti da je bilo i mnogo boljih vokala nego što je njegov i mnogo značajnijih pjevača u Grandovoj kući koji bili i polako nestali.

 

(Izvor: E-turneja)

Tagovi
Objavio: Sat, 16/09/2017 - 15:18

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top