Mračna strana ljetovališta u koje svi hrle: Turistkinja snimila prizore o kojima se ne priča

.
Kao neko ko ima arahnofobiju, Bali i Australija me neće vidjeti, glasi jedan komentar ispod objave

 

Korisnica TikToka Grejs Keli (Grace Kelly) snimila je nedavno na stotine pauka kako vise u mreži, a scena izgleda kao iz najgoreg horor filma. Mjesto događanja je jedna od ulica na putu između Ubuda i planine Batur na Baliju

 Apsolutno se bojim paukova, ali mislim da me obuzelo neko strahopoštovanje. Znala sam da želim da ih snimim što bliže, a i bili su vrlo mirni, pa mi nije bilo toliko neprijatno. Ipak, nisam se previše približila - komentarisala je Keli.

Naglasila je da su se mreže protezale oko 20 metara duž ulice ispred napuštenih zgrada, kroz drveće i dalekovode.

- Bilo je tako gusto da mislim da se na nekim mjestima nije ni vidjelo dalje - naglasila je.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Sve o čemu sam mogla da razmišljam bilo je kako nikakva količina novca na svijetu ne može da me natjera da prođem kroz to - izjavila je prestravljena turistkinja, prenosi Kurir.rs.

Keli je zastrašujuću scenu opisala kao "najbolji ukras za Noć vještica".

Njen TikTok pregledan je više od 20 miliona puta i privukao je više od 45.000 komentara iz cijelog svijeta u samo jednom danu.

- Bali je bio broj 1 na mojoj listi želja, a sada je #99283774748272763647474 - napisala je jedna žena i sakupila 160.000 lajkova.

- Činjenica da Bali nije učinio ništa po tom pitanju nije uredu. Ovo je zastrašujuće - napisao je jedan od komentatora, s 80.000 lajkova podrške.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

- Kao neko ko ima arahnofobiju, Bali i Australija me neće vidjeti - rekao je četvrti komentator.

Keli, koja dvije godine kreira sadržaj s fokusom na putovanja i planinarenje, rekla je da je bila oduševljena koliko je video postao viralan.

- Samo nekoliko minuta nakon objave uzela sam svoj telefon i imao je 10.000 pregleda - rekla je, dodajući da se dobro nasmijala na neke od komentara.

- Uvjeravam druge da se ne obeshrabre posjetom Baliju jer je malo vjerovatno da će naići na ovo zbog njegove lokacije. Bilo je to neobično iskustvo dodati svom putovanju - istakla je, a piše NY Post.

Foto: TikTok