Najbolji bonusi i promocije online kladionica

asd
Kako odabrati online kladionicu? Po čemu zaključiti da je ona najbolja?

Većina igrača odluku donosi na temelju bonusa i promocija koje nude. Nema ništa loše u takvom načinu razmišljanja, ali treba znati da postoje određeni uvjeti i odredbe koje se tiču povlačenja iznosa bonusa na račun. Besplatne oklade su najčešći način privlačenja novih igrača i u slučaju Wwin kladionice.

Ipak, ne biste trebali donositi odluku na temelju količine i kvalitete bonusa, nego na temelju važnijih aspekata poput pouzdanosti, načina i uvjeta uplate i isplate, kvaliteti ponude i sl.

Zašto kladionice nude bonuse i kako ih možete razlikovati?

Ne postoji online kladionica koja neće učiniti sve da bi privukla što veći broj klijenata. Najučinkovitiji način za to je upravo putem bonusa i promocija. One, jednostavno, nude igračima besplatan bonus nakon što postave polog određenog iznosa. Ovo je „win-win“ situacija i za kladionicu i za igrača.

Koji su najpopularniji bonusi i promocije?

• Bonus dobrodošlice: ponekad se naziva i bonus na depozit. To je najpopularnija vrsta bonusa koje nude online kladionice. Dakle, nakon registracije i postavljanja pologa igrači imaju pravo na osvajanje bonusa. Međutim, iznos bonusa ne možete tek tako prebaciti na svoj račun; morate ga odigrati nekoliko puta te pritom zadovoljiti i druge uvjete koji se tiču visine koeficijenta i minimalnog uloga.
• Besplatne oklade: brojne kladionice nagrađuju svoje igrače tzv. voucherom odnosno poklon karticom koju je moguće iskoristiti isključivo u svrhu daljnjeg klađenja. Sve što trebaju učiniti je postaviti tu besplatnu okladu i ako pogode, osvojit će pravi novac.
• Oklada bez rizika: ovo je još jedna zanimljiva vrsta promocije koje nude online kladionice. Funkcionira u smislu povrata novca nakon izgubljene oklade. Da biste je osvojili, morate zadovoljiti sljedeće uvjete: morate se okladiti na određene događaje (točno određenih koeficijenata) i unaprijed je određen minimalni iznos koji morate uložiti. Ako pobijedite, osvojit ćete dobitak, ali ako izgubite okladu, kladionica će vam dodijeliti neku vrstu bonusa obično u visini vaše uplate.
• Reload bonus: riječ je o bonusu kojeg online kladionice nude onim igračima koji su kod njih već postavili polog.
• Bonusi vjernosti: kao što na karticu skupljate bodove prilikom kupnje u nekoj trgovini, isto tako klađenje u istoj kladionici donijet će vam brojne nagrade. Sve što trebate je prikupiti određene bodove vjernosti koje ćete kasnije moći iskoristiti. Bitno je napomenuti da ne nude sve kladionice ovakvu vrstu bonusa, no postoji jako puno onih kod kojih je bonus vjernosti na redovnom „repertoaru“.

Isplati li se kvalificirati za bonuse online kladionica?

Vjerujemo da vam je odgovor posve očit; naravno da se isplati! Bilo bi zaista glupo kad ne biste iskoristili nešto što vam je ionako namijenjeno. Ipak, ne zaboravite da su bonusi samo dodatak; nemojte da vas zavaraju izdašne besplatne oklade i sumnjiva pouzdanost kladionice.

Izvor: