Najneobičnija imena koja su ove godine roditelji dali svojoj djeci

.
BLAGO rečeno, 2020. je bila neobična godina. Svi na svijetu morali su se naviknuti na novo normalno, mnogima su se planovi potpuno izjalovili, a iz ove neobične godine proizašla su i neka prilično jedinstvena dječja imena.

Zato je cafe mom sastavio popis najneobičnijih imena 2020. godine, a ovo su neka od njih:

X Æ A-12

Grimes i Elon Musk u maju su dobili dječaka, a par je definitivno odabrao neobično ime za bebu: X Æ A-12. 

Buddy Dessert

Reality televizijska zvijezda Brie Bella i njezin suprug Bryan Danielson dobili su 31. jula 2020. sina po imenu Buddy Dessert Danielson. Njihov izbor nije potpuno slučajan. Prvo je ime nastalo od imena oca Danielson, a srednje ime nadahnuto je djevojačkim prezimenom Brieine bake. U kombinaciji zvuči poput lika iz animiranog filma.

Rumble Honey

U oktobru su Nara Pellman i Lucky Blue Smith na Instagramu otkrili ime svoje nove djevojčice. Zove se Rumble Honey, što nas nekako podsjeća na boksača ili hrvača.

Corona

Corona na španjolskom jeziku znači "kruna", ali to je i ime virusa koji je prilično promijenio svijet ove godine. Jedan par je odlučio godinu obilježiti imenovanjem jednog od svojih blizanaca po virusu. Pa, bilo je pitanje trenutka kada će se netko toga dosjetiti...

Covid

Isti roditelji koji su djetetu dali ime Corona drugom blizancu su dali ime Covid. Pa, barem su se odlučili držati iste teme... Ako ništa drugo, nadahnuo ih je virus koji je promijenio svijet.

Lockdown

U Indiji je jedan dječak dobio ime Lockdown. 

"Lockdown je u nacionalnom interesu i zato smo odlučili dijete nazvati tako", rekao je otac.

Sssst

Čini li se i vama da bi ovo dijete u budućnosti moglo imati problema s objašnjavanjem kako se zove?

Coviduvidapdap

Ne, to nije netko ko se slučajno naslonio na tipkovnicu. Za doista jedinstveno ime ovi su filipinski roditelji odabrali Coviduvidapdap. To je kombinacija virusa koji je prouzročio globalnu pandemiju i Dubidubidapdapa Willieja Revillamea.

Wednesday

Rupert Grint, zvijezda Harryja Pottera, i njegova supruga u svibnju su dobili djevojčicu te su je nazvali Wednesday (Srijeda). Nitko nije potpuno siguran je li ime nadahnuto danom u tjednu ili likom iz obitelji Addams. U svakom slučaju, definitivno je neobično.

Izvor: