Namrštena Karleuša došla na ročište i pokazala srednji prst

Do sada nije bilo poznato je li Jelena stvarno razlog zbog kojeg je Vranješ zatražio rastavu

Folk pjevačica Jelena Karleuša (41) u ponedjeljak je imala zakazano suđenje s bosanskohercegovačkim nogometašem Ognjenom Vranješom (29).

Međutim, pjevačica i njezin advokat izašli su iz Prvog osnovnog suda u Beogradu nešto ranije. Karleuša se pojavila i prije početka suđenja zbog neke druge optužbe. Potom je suđenje s Vranješom odgođeno zbog njegove važne utakmice.

Dok je izlazila iz suda, Jelena je bila namrštena te je novinarima koji su došli pratiti suđenje pokazala srednji prst. Ona zapravo i nije bila u obavezi prisustvovati današnjem ročištu jer su je saslušali na prethodnom, a iduće je zakazano za novembar.

Podsjetimo, Jelena i Ognjen po sudovima se povlače zbog kleveta i laži proizašlih iz njihove afere. Nedavno se zbog njihove veze nogometaš razveo od supruge Danijele, koja mu prevaru nije oprostila.

- Ognjen je prošao pakao nakon što je u medijima odjeknulo da je u vezi s Karleušom. Ostao je bez žene, izbačen je iz reprezentacije, a morao je napustiti i nogometni klub Anderlecht. Sve mu je krenulo nizbrdo, ali se stvari sad vraćaju u normalnu. Vratio se u klub, žele ga vratiti u reprezentaciju, a sa suprugom je u bolje odnosu nego kad su bili zajedno. Ognjen gradi bolji život u Grčkoj, kćer mu dolazi svako malo i sve je u redu - rekao je izvor za srpske medije.

Do sada nije bilo poznato je li Karleuša stvarno razlog zbog kojeg je Vranješ zatražio rastavu, ali iz srpskih je medija potvrđeno da su se nesuglasice pojačale nakon što su u javnost 'procurile' eksplicitne fotografije, snimke i poruke koje je Jelena navodno slala Vranješu s kojim se potajno viđala mjesecima. 

Izvor: