Nije imala ni za hljeb, a danas pliva u parama: O Soraji se skoro sve zna, a jedan detalj iz sirotišta sve je promijenio!

Soraja
Soraja Vučelić, učesnica rijalitija, rano je ostala bez majke, odrastala je u Domu za nezbrinutu djecu da bi se kasnije prebacila u hraniteljsku porodicu. Tek je kasnije tokom života uspostavila komunikaciju sa ocem.

Rodila se u Kninu 1986. godine, a njenu majku Anku roditelji su izbacili iz kuće kada su saznali da je trudna jer se nisu slagali sa njenim izborom. Iako su se prvo preselili u Bar, Anka nije imala od čega da je izdržava pa je poslala u hraniteljsku porodicu u Vojvodini.

Zbog daljine, susreti majke i kćerke nisu bili mogući, tako da je Anka poslije nekoliko mjeseci Soraju smjestila u Dom za nezbrinutu djecu "Mladost" u Bijeloj. Dok je boravila Bijeloj, bila je pravi mali buntovnik i znala se izboriti sa problematičnim dječacima, skoro da im je parirala i niko je nije smeio dirati. Imala je, priča naš izvor, svoju malu "bandu", i tinejdžeri su je uvažavali.

Kasnije su Anka i Soraja uspjele da uspostave dobar odnos sa Ankinom porodicom, ali se Anka razboljela i preminula kada je Soraja imala tek 17 godina.

Govori se da je Soraja do sada imala više od 8 estetskih zahvata, a prvi još 2010. godine kada je povećala svoje grudi.

Danas je student psihologije, ali obzirom da trenutno ne može da se vrati u Srbiju, pitanje je kada i kako će fakultet završiti.

 

Izvor: