Nikada nije bio u teretani, pa je u mišiće ubrizgao opasnu supstancu: Rezultati koje je dobio su šokantni! (VIDEO

Kiril Terešin je naizgled obični dvadesetjednogodišnjak i bodibilder iz Rusije. Tačnije rečeno, on je neko ko bi volio da bude mišičavi bodibilder, jer mu je teretana zapravo nepoznata okolina.

Na ruskim društvenim mrežama su se proširile fotografije njegovih neproporcionalno "nabildovanih" bicepsa, koje su šokirale, ali i zabavile mnoge.

Naime, umjesto da ruke ojača dizanjem tegova u teretani, on se odlučio na potpuno suludu alternativu - ubrizgavanje sintola, mješavine koja se sastoji od 85 posto ulja, 7.5 posto lidokaina i 7.5 posto alkohola.

muskarac misici

Radi se o supstanci koja se popularizirala prvenstveno u zemljama Južne Amerike gdje su je "bodibuilderi" počeli koristiti u neumjerenim količinama bez kombinovanja sa vježbanjem. Nekada su je koristili i pravi bodibilderi kako bi istakli definiciju na kojoj su naporno radili.

Međutim, u obliku u kom ga koristi mladi Rus, sintol može biti izuzetno opasan, a, upozoravaju doktori, prouzrokuje oštećenje živaca, mišića, brojne infekcije, a zabilježeno je i nekoliko amputacija udova koje su bile potrebne usred komplikacija.

Kiril se pohvalio da ubrizgava sintol od kraja leta, a pogledajte rezultate:

(Izvor: Avaz.ba)