Počinje četvrti krug najpopularnijeg muzičkog takmičenja: Nova pravila u “Zvezdama Granda”

Poslije operacije srca Dragan Stojković Bosanac se osjeća odlično i oporavlja se kod svoje kuće, a u emisiju "Zvezde Granda" će se od ove subote uključivati preko skype-a. Doktor za muziku ocjenjivaće kandidate iz svog doma na Bežanijskog kosi i sve vrijeme trajanja emisije biće na internet vezi.

Njegove kolege iz žirija su jako sretne što je sve dobro prošlo i što je Bosanac vrlo brzo stao na noge, a tokom provjere skype veze poručili su mu da im mnogo nedostaje.

- "Moje srce je odlično ali se nešto podijelilo u dva dijela – prema muzici i mojoj najvećoj ljubavi harmonici, a u drugom dijelu prema mojoj Dunji, Aci, Džidži mojim prijateljima. Posebno hvala Saši Popoviću koji je zauzeo posebno mjesto u mom srcu i na njegovom velikom interesovanju za moje zdravlje", rekao je Bosanac, a Jelena Karleuša mu je poručila da je postao veoma emotivan nakon operacije.

U četvrtom krugu pored ove izmjene, biće promijenjena i pravila. Oni takmičari koji osvoje svih pet glasova prolaze direktno dalje, a svi oni koji osvoje manje glasova od toga odlaze u baraž koji će biti održan na kraju emisije. Šta se još mijenja u ovom krugu saznaćete u novoj epizodi “Zvezda Granda”.

Izvor: