Od četvrtka možete besplatno zaigrati Call of Duty: Cold War multiplayer na sedam dana

.
Call of Duty: Black Ops Cold War slavi izlazak druge sezone pa nam ekipa iz Activisiona daje priliku da besplatno isprobamo njihov multiplayer. Da, dobro ste pročitali, CoD: BO Cold War biti će besplatan od 25. februara pa sve do 4. marta ove godine.

Besplatan period počinje u 19:00 sati po našem vremenu, a u isto toliko sati i završava. Vrijedi za sve platforme na kojima se igra može zaigrati.

 

Besplatno ćete osim multiplayera moći zaigrati i novi zombi mod naziva Outbreak, gdje morate riješiti jedan od pet zadataka na velikoj staroj mapi. Multiplayer će vam s druge strane ponuditi besplatnu Apocalypse 24/7 listu modova za tradicionalno iskustvo: Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed i Hardpoint mod.

 

Free for All Gun game dolazi također po prvi put u Cold War, a donosi set od 20 predodređenih oružja koja se rotiraju. Biti će i ostalih besplatnih multiplayer modova poput Gunfight Blueprints i Face Off moda, a punu listu besplatnih modova možete naći na zvaničnom Call of Duty blogu. Nadalje, svi igrači će imati duple xp bodove za račun i za oružja u periodu od 26.2. do 1.3. s početkom u 19 sati.

 

Ako ste jedan od onih koji još nisu zaigrali Call of Duty: BO Cold War, a dvoumili ste se o kupovini, sada vam je idealna prilika za isprobati besplatno na sedam dana igru pa ćete moći zaključiti vrijedi li vaše novce.

Izvor: