Ova žena ima 31 godinu, 11 djece i otvoreno priznaje da ih očajnički želi još

.
31-GODIŠNJAKINJA Britani Church iz Kansasa prvo dijete dobila je nekoliko dana nakon 16. rođendana. To je bilo 2004. godine, a otada je dobila još desetero djece: 14-godišnjeg Jordana, 13-godišnjeg Caleba, 12-godišnjeg Jacea, 10-godišnju Cadence, osmogodišnju Jasalyn, trogodišnjeg Christophera i jednogodišnje trojke Olivera, Ashera i Abela. Ukupno je deset godina provela trudna.

 

Usprkos tome što ima veliku obitelj, ali i visoke troškove života, priznaje da nije spremna stati te da očajnički želi još djece. Želja joj je imati 15 potomaka. 

Tjedno troši 300 dolara ili nešto manje od 2000 kuna samo na prehrambene i higijenske potrepštine. 

 

"Nadam se da ćemo ubrzo dobiti jednu kćer. Nisam nikad mislila da ću imati više od 15 djece, ali ni 11. Mislila sam da će maksimum biti četvero", kaže Britani.

 

Prvih petero djece dobila je u braku s prvim suprugom, dok je ostalu djecu dobila otkako je u braku s 28-godišnjim Chrisom Churchom. Tri godine je bila samohrana majka. 

"Bilo me sram kad sam ostala trudna sa šestim djetetom jer sam željela da sva moja djeca imaju istog oca. Ali kad je Jesalyn rođena, bila je toliko predivna da je sav sram nestao", dodaje. 

 

Nije marila što drugi govore, uživa u svojoj velikoj obitelji. Ustaje u 7 sati kako bi sve stigla. Priprema doručak i provjerava e-mailove dok pije kavu. Nakon toga pere odjeću, a Chris razvozi djecu u školu. Poslije ručka Britani uspavljuje trojke pa uzima vrijeme za sebe i svoje hobije. Potom sprema večeru i obavlja ostatak kućanskih poslova. Sva djeca su u krevetu do 21 sat, a ona onda uživa u omiljenim serijama. 

 

Britani i Chris žive u kući s pet spavaćih soba. U svakoj sobi spava dvoje djece, dok oni jednu dijele s trojkama.

"Ako sve bude po planu, nadamo se da ćemo izgraditi kuću na selu, uz jezero, jer Chris voli pecati. Voljeli bismo imati i neke životinje, možda dva psa i mačku za početak", zaključila je. 

Izvor: