Ovo je manikura koja je trenutno najtraženija: ‘It‘‘ boja ljeta

.
Trendovi u manikuri dolaze i odlaze, ali trend “mliječnih” noktiju zadržat će se još neko vrijeme. Najnovija inačica dokazuje upravo to. Upoznajte ‘it‘‘ nijansu ljeta: blueberry milk nokte.

 

Nedavno je ova nijansa primijećena na Zendayi na reviji muške kolekcije brenda Louis Vuitton, a kada Zendaya nešto nosi, znate da će postati trend. Ova popularna nijansa već je viđena i kod Dua Lipe i Sofie Richie, a predviđamo da će biti boja koju ćete barem jednom zatražiti u nail salonu u sljedećim mjesecima.

Za razliku od tradicionalne bijele podloge, blueberry milk nokte čini zagašena plava boja, što je savršeno za sve nadolazeće ljetne proslave. Bilo da idete na svadbu, beach party ili jednostavno želite svjež i zabavan izgled, ovaj trend će vas oduševiti.

Dok su nokti u nijansi jagode i čokolade imali svoj trenutak ranije ove godine, ova nova verzija bi mogla postati vaš favorit. Ova nijansa plave nije oštra pastelna boja, već kremasta nijansa s hladnim tonom. Izgled se može postići jednostavno upotrebom pastelno plave boje ili stavljanjem plave podloge ispod poluprozirne bijele nijanse, što stvara iluziju mlijeka.

Ako odlučite isprobati blueberry milk nokte, nećete pogriješiti – to je savršen izbor za nadolazeće tople ljetne dane!