Pjevačica kaže da joj je muž toliko obdaren da ona ne može hodati nakon seksa

sa

PJEVAČICA Meghan Trainor progovorila je o svom seksualnom životu sa suprugom Darylom Sabarom. U jednom podcastu rekla je da je njen suprug toliko obdaren da ona nakon seksa često ne može ni hodati.

Sve je počelo time što je Meghan u podcastu Workin' on It otkrila da joj je dijagnosticiran vaginizam, medicinsko stanje koje karakterizira nenamjerno grčenje mišića zdjelice koji tako sužavaju vaginalni otvor. "Mislila sam da svaku ženu uvijek boli tijekom i nakon seksa", rekla je, opisujući osjećaj "peckanja" koji često ima nakon odnosa. "Nisam mogla vjerovati da je moguće seksati se bez boli", dodala je.

"Moj muž je obdaren dečko... Moja 'maca' je slomljena, ali je i uska... Do te mjere da se često tijekom seksa pitam je li sve u redu i onda shvatim da je on stavio samo vrh, a ja više ne mogu... Kako to popraviti? Trebam li se istezati?" ispričala je kroz smijeh. Nakon prve trudnoće je, kaže, dugo odbijala i pomisao na seks.

"Godinu dana sam govorila: ne gledaj me, ne diraj me... Trebalo mi je toliko vremena da uopće pomislim na seks s njim", kaže. Danas ona i Daryl očekuju drugo dijete. 

"Voljela bih da ga mogu smanjiti... Bolno je... Kad smo radili na ovoj bebi, morala sam držati led dolje nakon seksa. Morala sam na posao, a nisam mogla hodati", ispričala je. Rekla je i da su "isprobali svaki kut", no da ipak nisu uspjeli pronaći pozu u kojoj nju ne boli. No, odlučna je nastaviti pokušavati dalje.