Trenerica pokazala tijelo 10 sedmica nakon porođaja: Plakala sam kad sam se vidjela

.
AUSTRALSKA fitness influencerica Emily Skye često dijeli iskrene objave o vlastitom tijelu, vježbanju, samopouzdanju i sličnim temama.

 

"Pri povratku u formu nakon porođaja važno je osjećaji ljubav prema sebi, biti ustrajan i strpljiv. Zapravo je to važno za svakoga tko započinje svoje fitness putovanje!", napisala je Skye uz fotografiju kojom je otkrila kako izgleda njezino tijelo samo deset tjedana nakon drugog porođaja.

"Rekla sam to puno puta, ali istina je, početak je naporan i apsolutno sranje, ali postaje lakše kad postanete spremniji i počnete se osjećati sjajno prije nego što to uopće shvatite." Dodala je: "Nisam prirodno osoba koja ima puno motivacije, nego je moram stvarati svaki dan. Tijekom nekih dana je nemam i ne želim vježbati, a ponekad mi je nemoguće vježbati čak i ako to želim - moje bebe trebaju svoju mamu i one su mi, naravno, prioritet", priznala je.

 

Iako trenutno ne može raditi duge i naporne treninge, usredotočena je na to da "trenira kad može" i "jede ono što je dobro za nju".

 

"Osjećam se izvrsno", dodala je, napomenuvši da, iako joj se "ponekad napredak čini spor", njezino je tijelo "već jako napredovalo od početka" ovog putovanja.

Istaknula je kako je za promjenu potrebno vrijeme te da se nikada ne bismo trebali uspoređivati s drugima.

 

"Plakala sam kad sam prvi put vidjela svoje tijelo u ogledalu nakon što sam rodila Izaaca", napisala je u jednoj od prethodnih objava: "To nije bilo zato što mi se nije svidjelo ono što sam vidjela, već zato što sam bila ZALJUBLJENA u vlastito tijelo i osjećala sam strahopoštovanje zbog onoga što je ono upravo učinilo".

"Nikad u životu nisam više voljela svoje tijelo i, umjesto da ga kritiziram i izdvojim svaku takozvanu "manu", plakala sam od radosti i zahvalnosti i zahvaljivala"; dodala je.

 

Kako kaže, iznimno je tužna jer mnoge žene ne vole vlastita tijela, ali priznaje kako je u prošlosti i sama imala isti problem, piše People.

Izvor: