Promjena imidža popularnog Bali-bega izazvala oduševljenje

Burak Özçivit ljetos je odlučio da će puštati kosu, a u pola godine već mu je do ramena. Na društvenim mrežama opet je tema brojnih komentara i uzdaha.

U privatnom životu markantnog turskog glumca Buraka Ozcivita (33), koji se proslavio ulogom Bali-bega u seriji 'Sulejman Veličanstveni' koja se prikazivala i u BiH, u posljednje vrijeme ima puno ruža, ali i puno trnja i drača.

Prošle godine, krajem proljeća, vjenčao se sa svojom Fahriye Evcen (32) i činilo se da je život na visokoj nozi prekrasnog para ništa drugo nego bajka. Ljetos se pak saznalo da je Burak zbog poslovnih problema pokleknuo i da boluje od depresije, na to se još nadovezala teška bolest punca, a mediji su se okomili na ispijeni glumčev izgled što ga je dodatno poljuljalo, piše Gloria.hr.

No, jesen je njemu i supruzi donijela dar koji će glumca nesumnjivo izvući iz psihičke krize - Fahryje je trudna i na proljeće će postati roditelji. Zasigurno je to snažan vjetar u leđa za slavnoga glumca i na najnovijim fotografijama na društvenim mrežama izgleda baš kao 'onaj stari', ako zanemarimo činjenicu da mu je kosa već duga do ramena i za novi izgled pljušte komplimenti, javlja Radiosarajevo.ba.

Izvor: