Rodila je 12-ero djece: Otkako se udala, ova mama je bila trudna svake godine

.
COURTNEY Rogers iz Novog Meksika je nezaustavljiva. Otkako se udala, svake godine je bila trudna. Tako je u 12 godina rodila 12-ero djece.

 

Courtney i njezin suprug nisu ni pomišljali da će imati toliko djece. Isprva su čak imali i poteškoće sa začećem. No, u ožujku 2010. dobili su sina Clinta, a u narednim godinama još pet dječaka i šest djevojčica.

OBJAVU POGLEDAJTE OVDJE.

"U početku su sva djeca bila muškog spola, a onda je stiglo šest djevojčica pa su se izjednačili", rekla je Courtney u intervjuu, prenosi Bright Side.

Prvog sina rodila je tri tjedna prije nego što je napunila 26 godina, a posljednje dijete stiglo je na svijet u njezinoj 38.

Tipičan dan počinje u 8 sati, a završava u 20:30

Kao da im 12-ero djece nije dovoljno, obitelj živi na farmi s više od 200 životinja, među kojima su svinje, ovce i kokoši. Djecu odgajaju tako da ih uče da je važno brinuti o životinjama i uče ih odgovornosti od malih nogu.

Tipičan dan u domu Rogersovih počinje velikim doručkom u 8 sati. Nakon toga dio djece se školuje kod kuće, a najmlađi se igraju i jedu užinu, a onda idu na podnevni odmor. Poslijepodne imaju satove umjetnosti i čitanja te sviranja klavira. Oko 17 sati Courtney servira večeru.

Velika obitelj svakog jutra pojede kutiju žitarica, a dnevno se potroše i 24 jaja. Djeca su u krevetu do 20:30, kako bi mama i tata pospremili kuću i pripremili se za idući dan.

Foto: Instagram