Potresne scene: Sahranjena Divna Karleuša, Jelena slomljena od bola

Divna Karleuša sahranjena na Novom bežanijskom groblju uz pjesme "Bila je tako lijepa" i "Tiho noći".

Jelena Karleuša je neutješna stigla do grobnog mjesta majke Divne. U pozadini se čuje pjesma "Bila je tako lijepa".

Jelena Karleuša pala je preko majčinog kovčega kada je došlo vrijeme da se krene ka vječnom počivalištu Divne Karleuše.Dara Bubamara došla je pružiti podršku i riječi utjehe svojoj drugarici Jeleni Karleuši na Novom bežanijskom groblju. 

Ona je bila u povorci pored Dragana Karleuše. A tužne i uplakane osobe stajale su u koloni kako bi sačekali da stignu u kapelu i izjavili saučešće Jeleni. 

Jelena Karleuša slomila se kada je u kapelu ušao Saša Popović kako bi joj izjavio saučešće.

Pala mu je u zagrljaj i dugo jecala, dok ju je Saša tješio.

Otac Jelene Karleuše, bivši muž Divne Karleuše, došao je na sahranu i zagrlio kćerku. Ona se potpuno slomila, pa pala svom ocu u naručje. Bol je toliko jaka da diva u ovim trenucima daje sve od sebe da ostane na nogama. 

Stigla je Dara Bubamara, Saša Popović, a Jelena ne prestaje plakati.

Jelena stoji pored kovčega, pored nje je Duško. Pop diva prima saučešće, a Divnina sestra neutješno plače. 

Jelena i Duško stigli su na groblje u pratnji osiguranja. Pop diva nijemo korača uz supruga. Čim je izašla iz automobila, tražila je supruga i uzela ga je pod ruku. 

Na sahranu je stigao Velimir Gale Mitrović, Divnin bivši momak, koji je donio veliki buket. Gale nije mogao progovoriti od bola zbog gubitka. 

Divna Karleuša, radijska voditeljica i majka pop dive Jelene Karleuše, bit će danas sahranjena na Novom bežanijskom groblju. Divna će počivati pored fudbalera Gorana Bunjevčevića, koji je bio Tošićev veliki prijatelj.  

Među prvima na groblje je stigao pjevač Beki Bekić, koji je nosio crvenu ružu. 

Porodica Divne Karleuše odlučila je voditeljicu ispratiti uz pjesmu "Bila je tako lijepa", koju će izvesti Beogradski duvački pogrebni orkestar, koji će, osim ove, odsvirati još neke pjesme, kako prenosi Avaz.

Izvor: