SAŠA NAPUSTIO GRAND POSLIJE 22 GODINE: Karleušina riječ bila je ključna!

sasa popović
Preokret Mag šou-biznisa pristao je da ispuni želju supruzi, pa je usred sezone napravio pauzu i otputovao na odmor, a vođenje emisije prepustio Voji Nedeljkoviću i Sanji Kužet

 

Saša Popović je poslije 22 godine rada u „Grandu“, prvi put usred sezone snimanja emisija, odlučio da ode na odmor, i to na Maldive. Povod je proslava 24-godišnjice braka sa Suzanom Jovanović.

Preokret Mag šou-biznisa pristao je da ispuni želju supruzi, pa je usred sezone napravio pauzu i otputovao na odmor, a vođenje emisije prepustio Voji Nedeljkoviću i Sanji Kužet.

Bivši direktor i suvlasnik „Granda“, koji je i dalje zadužen za emisije „Zvezde Granda“ i „Zvezde Granda specijal“, jer više od dvije decenije nije imao nijedan izostanak, ali je pristao da supruzi ispuni želju. Zato je kormilo emisije „Zvezde Granda specijal“ prepustio Voji Nedeljkoviću i Sanji Kužet, ali samo nakratko.

Na ovu njegovu odluku, pored supruge, uticale i Lepa Brena i JK.

 

 

-Čim je Brena doputovala sa Maldiva, vidjela se sa Popovićima i pokazivala im slike i snimke hotela, plaža, mora… Suzana se oduševila, pa je pomenula kako joj je i Karleuša pokazivala slike sa Maldiva, a potom počela da ubijeđuje Saleta da i oni odu. On je rekao da posao ne smije da trpi, da mogu da putuju u avgustu, ali su mu objasnili da to nije sezona za Maldive, zbog kiša, pa je na kraju pristao.

Suzana se nervira zbog njegovog zdravlja, zamjera mu što mnogo radi i često ga savjetuje da uspori, pogotovo jer je od prošle godine u penziji. Sada mu je baš očitala bukvicu: „Dokle ćeš da radiš toliko? Moraš da napraviš pauzu, radiš kao mrav, samo će te strefiti jednog dana nešto – kaže izvor.

 

 

Izgleda da su lekcije Brene i Suzane urodile plodom, pa je poslije samo nekoliko dana Saša iznenadio suprugu kada joj je donio avionske karte i aranžmane za luksuzan rizort na Maldivima.

-Rekao joj je da je to njegov poklon pred predstojeću godišnjicu braka i da je bila u pravu. Tamo su već nekoliko dana, rijetko se javljaju, samo kažu da uživaju. Da se razumijemo, Suzana je skromna žena i njoj nisu bitni Maldivi, više joj znači to što je uspjela da ga ubijedi da odu zajedno na odmor u februaru, jer je to za Saleta bila misaona imenica. Bitna im je privatnost, pa zato Suzana ne kači fotke na Instagram, koji joj je inače ljetos otvorila Karleuša – kaže izvor.