Šejla Zonić otkrila "skriveni talent" zahvaljujući kojem pjeva besprijekorno: S njim sam se rodila

H

Bh. pjevačica Šejla Zonić je u novom intervjuu otkrila "skriveni talent" zahvaljujući kojem besprijekorno pjeva.

"Ovo skoro niko ne zna! Rođena sam s apsolutnim sluhom ili 'perfect pitch' i to je bila tema mog magistarskog rada na Muzičkoj akademiji. Ukratko, to je talent s kojim sam se rodila i pomaže mi da dosta stvari u vezi muzike lakše i brže naučim", rekla je za Grand.

Pogledajte objavu na instagram profilu.

Dodala je kako joj je dugo trebalo da shvati da nije samo aplauz dovoljan da izgradi karijeru.

"Uvijek sam išla na sve ili ništa uz dozu raznih ograničenja, a sada idem samo na sve! Nisam se prijavila na 'Grand' da se takmičim, već da pobijedim, ali ne mislim isključivo na pobjedu kao prvo mjesto, već da imam oko sebe tim ljudi koji me poštuje i uvažava s kojim ću da gradim svoju karijeru uz obostrano zadovoljstvo. To je moja želja, a ja ću se truditi to da ostvarim. Imate apsolutno pravo da me podržite", ispričala je.

Rijetko koji takmičar "Zvezda Granda" se odluči pjevati hitove članova žirija, a naročito Marije Šerifović. Međutim, Šejli to uopće ne predstavlja problem.

"To je veliki izazov, ali nekako ja kao da sam jedno s njenim pjesmama kad je u pitanju pop muzika. Poistovećujem se s njenim numerama, zaista. Čast mi je da pjevam ispred nje i moram da priznam da jeste bilo treme, iako ne djeluje baš tako zbog mog iskustva i prakse", navela je.