fbpx Severina 3 mjeseca nije plaćala ratu kredita, ako za 15 dana ne plati, uzeće joj stan

Severina 3 mjeseca nije plaćala ratu kredita, ako za 15 dana ne plati, uzeće joj stan

Home

Severina 3 mjeseca nije plaćala ratu kredita, ako za 15 dana ne plati, uzeće joj stan

Severina Kojić nije u stanju da plaća ratu za kredit u iznosu od 2.000 eura mjesečno, zbog čega je u problemima, jer može da ostane bez stana u Zagrebu ako banka aktivira hipoteku, saznaje Kurir.

Snaha Dragana Kojića Kebe trudi se da u javnosti ostavi utisak kako je sve u redu u njenom životu, ali istina je daleko od toga. Otkako je prekinula saradnju s dugogodišnjim menadžerom Tomislavom Tomicom Petrovićem, u poslu joj ne cvjetaju ruže, nastupa ima sve manje, pjeva za niže honorare, a dugovi se nagomilavaju. Trenutno joj najveći problem predstavlja kredit koji je podigla za snimanje novog albuma, a sad taj novac ne može da vrati banci, prenosi Express.

– Poznato je da Seve ne umije da raspolaže novcem. Troši više nego što zaradi. Tokom 2018. je imala mnogo nastupa širom regiona, ali ništa od zarađenih para nije sačuvala, pa kad je došlo vrijeme da snima nove pjesme i spotove, morala je da se zaduži. Prije osam mjeseci podigla je 100.000 eura kredita u jednoj banci u Zagrebu, a kao garanciju založila je stan. Prvih pet mjeseci je sve bilo u redu, mogla je da plaća rate, ali posljednja tri mjeseca nije platila nijednu. Valjda nije imala nastupe, pa nije mogla da zaradi toliko para, jer ona ima još jedan kredit, stambeni. Ne znam tačno kolika je rata, ali priča se da je čak 7.000 eura. Uglavnom, iz banke u kojoj je podigla keš kredit su joj poslali dopis da će aktivirati hipoteku ako u roku od 15 dana ne plati sve što im duguje – kaže izvor blizak Kojićevoj.

Severinini bliski prijatelji vjeruju da će se ona izvući iz ovog problema, jer joj nije prvi put da bude prezadužena.

– I ranije je imala ovakve epizode. Ali uvijek je tu bio Tomica da to riješi umjesto nje. Ovaj put će izgleda morati sama, jer ni njen suprug Igor po svoj prilici nije baš nadaren da barata s parama. Mislim da su Severinini problemi počeli upravo poslije prekida saradnje s Tomicom. On se protivio tome da podigne novi kredit jer je znao čemu to vodi. Kamata na pozajmljeni novac je 15 posto, što uopšte nije povoljno. Severina je čak htjela da podigne kredit preko njegove firme, ali Tomica nije htio da čuje za to. Ko zna, možda je to razlog što su se posvađali – zaključuje sagovornik za Kurir.

Topic
Objavio: Pon, 22/07/2019 - 10:27
Back to top