Srbijanska influenserica pjevala "Moj je tata zločinac iz rata": Sramni snimak objavila na TikToku

r
Svoj stav o Rezoluciji komentarisale su brojne srbijanske javne ličnosti, većinom na neprikladan način

Srbijanska influenserica Vanja Veljić, poznatija kao VaVana, objavila je sramni snimak na TikToku na kojem pjeva pjesmu Baje Malog Knindže.

Posebno je degutantno i sramno jer je Generalna skupština Ujedinjenih naroda jučer usvojila Rezoluciju o Srebrenici kojom se 11. juli proglašava Međunarodnim danom sjećanja na genocid u Srebrenici.

Svoj stav o Rezoluciji komentarisale su brojne srbijanske javne ličnosti, većinom na neprikladan način. Među tom masom je i influenserica Vanja Veljić.

Na svom TikTok profilu je objavila sramotni snimak gdje pjeva pjesmu “Tata” Baje Malog Knindže koja glasi: “Moj je tata zločinac iz rata, vi se potrudite pa ga osudite”.

Njeni pratitelji, uglavnom iz Srbije, podržali su je ispod videa u komentarima, a bh. influenseri su osudili ovaj sramni snimak. Među onima koji su uputili kritiku su Adi Bebanić i Naida Bojnakova, piše Tuzlanski.

- Zamislite jedan influenser upali kameru i pjeva “Moj je tata zločinac iz rata!!” Zamisli mozga kojem je ponos krvoproliće bilo kojeg naroda. Biti patriota ne znači veličati zločince i pjevati ove sramotne pjesme! Pa u kući ti rat bio, bolesnice - napisala je Bojnakova na Instagramu, dok je Bebanić kazao “Samo ću ovo ostaviti ovdje”, istaknuvši tom jednom rečenicom svoju osudu za ovakvo ponašanje. 

 

 

Video pogledajte KLIKOM OVDJE

 

 

Foto: Tiktok