Stigla nova grupna značajka na Facebooku, uskoro dolazi i na Messenger

U tijeku su i testiranja nekoliko novih značajki za Watch Party koje će olakšati uključivanje zainteresiranih gledatelja.

Prije nekoliko mjeseci Facebook je predstavio značajku Watch Party, pomoću koje članovi grupa na toj društvenoj mreži mogu gledati video zapise zajedno. Od tada je zabilježeno više od 12 milijuna Watch Partyja, piše tportal. 

Nakon što su u srpnju najavili kako razmatraju ideju širenja te značajke i na druge dijelove svoje platforme, u Facebooku je sad dodaju na korisničke stranice i profile. Testirali su je na nekolicini, uključujući one kojima upravljaju WWE i BuzzFeed. No, od danas je dostupna svakom od nas, i to na globalnoj razini.

U tijeku su također i testiranja nekoliko novih značajki za Watch Party. Stranice i grupe moći će, recimo, zakazati zajedničko gledanje unaprijed kako bi zainteresirani gledatelji mogli planirati uključenje, dok će komentari biti organizirani u threadove.

Iz Facebooka stiže i značajka komentiranja uživo, dok se video još prikazuje. Početkom mjeseca stigla je vijest kako u Facebooku značajku nalik Watch Partyju testiraju i za aplikaciju Messenger pa stoga neće biti čudno ako uskoro i ona zaživi, piše Engadget.

Izvor: