Svekar na Facebooku objavio da mu je snaha doživjela pobačaj, ne može mu oprostiti

.
NAŽALOST, pobačaj je prilično česta pojava. Procjenjuje se da svaka četvrta trudnoća završi spontanim pobačajem. To je iznimno emocionalno i uznemirujuće za sve, a posebno za ženu kojoj se dogodilo.

Upravo zbog toga parovi ponekad ne žele o tome pričati drugima, čak ni svojim najbližima i mnogima su potrebne godine da se otvore o toj temi. 

 

Međutim, jedna žena posebno se uznemirila i uzrujala nakon što je njezin svekar na Facebooku, bez njenog odobrenja, objavio da je doživjela pobačaj. Srceparajuću priču podijelila je na Redditu.

 

Nakon što je oko 10. tjedna trudnoće prokrvarila, odjurila je u bolnicu. Liječnici su je uvjeravali da je sve u redu, ali na ultrazvučnom pregledu par tjedana kasnije uočeno je da beba više nema otkucaje srca.

 

"Slika s tog ekrana proganjat će nas zauvijek", napisala je. 

 

"Moja mama je bila s nama i sve objasnila mojoj strani obitelji. Ja se nisam mogla suočiti s time i zamolila sam supruga da kontaktira svoje", dodala je u uvodu. 

 

Par je bio shrvan. Anonimna žena nije mogla vjerovati da tjednima nije posumnjala da nešto nije u redu. A onda se slomila kad je navečer provjerila svoj telefon i shvatila da je njezin svekar vijest objavio na svom profilu.

"Kad smo to primijetili, objava je već imala preko 200 lajkova i hrpu komentara. Bila sam shrvana i ljuta. Ovo je bila naša beba. Moja beba. Čak i da smo htjeli to objaviti, učinili bismo to pod našim uvjetima", pojasnila je. 

 

Svoj profil je odmah zaključala, a pretinac za poruke njezinog supruga preplavili su izrazi sućuti. 

 

"Svekar je izgubio moje povjerenje i nisam sigurna hoću li ovo ikada preboljeti i oprostiti mu. Ne mogu se suočiti s njim. Već sam otkazala planove za Božić. Ovo je bilo jedno od najbolnijih iskustava u mom životu, i fizički i psihički", zaključila je jadajući se. 

 

Ljude je postupak svekra zgrozio. 

 

"Odvratno", "Ne trebaš više imati kontakte s njim", "Imaš potpuno pravo ljutiti se", smatraju.

Izvor: