Tajna mladolikosti Sharon Stone: Doručak koji joj pomaže da izgleda savršeno i u sedmoj deceniji

.
Sharon Stone je već decenijama jedna od najljepših glumica u Hollywoodu. Iako je sada na pola sedme decenije, i dalje prkosi godinama i izgleda, malo je reći perfektno.

 

Zanosna glumica izgleda barem par decenija mlađe od onoga što joj piše u dokumentima, što je nedavno ponovo dokazala fotografijama u bikiniju.

Ova glumica dosta radi na sebi, pa tome i može zahvaliti ovakav izgled. Sharon dosta pažnje posvećuje održavanju kože, kao i stajlinzima, tačnije frizuri, šminci i garderobi.

Uz sve to, ona trenira skoro svakog dana, odnosno voli da radi čučnjeve.

Međutim, Stoneova i izuzetno pazi šta jede. Postoji ona stara izreka “zdravlje na usta ulazi”, a kod Sharon se to ispostavilo i tačno.

Veoma često ova glumica za doručak bira iste stvari, koje joj, uz sve gore nabrojano, pomažu da izgleda znatno mlađe nego neke druge dame u njenim godinama.

Njen prvi obrok u danu je kombinacija, za neke, možda i malo čudnih sastojaka, ali u njenim slučaju daje zavidne rezultate. A doručak bazira na lubenici.

Moj omiljeni doručak je lubenica s fetom, mentom i maslinovim uljem, te soli i biberom. Uz to volim pojedem i tost bez glutena, kao da i popijem biljni čaj”, ispričala je jednom prilikom Sharon.

 

Lubenica inače ima dosta vitamina B6, A i kalijuma. Takođe, sadrži velike količine likopena, koji je jak antioksidant.