Tata dao savjete budućim očevima: Skuhajte joj kafu svako jutro

.
TATA Ted Gonder dobro zna da svaki brak ima uspone i padove. Danas ima 29 godina i troje djece sa svojom suprugom Franciscom. Naučio je puno toga pa svoje savjete sažeo u pismo napisano 24-godišnjem sebi.

"Ne samo da ženi trebate pomoći prilikom oporavka nego se i povezati s djetetom. Žena doji, i to je divan i emotivan trenutak, ali zna biti iscrpljujuće. Trudite se pomoći joj, mijenjate pelene, provedite svaki trenutak s djetetom. Tako ćete izbjeći nezadovoljstvo i ispuniti se srećom. Kad se druge žene budu žalile na svoje supruge, vaša će vas hvaliti", napisao je Ted te istaknuo da zahvalnost svojoj boljoj polovici možete iskazati jednostavnom gestom.

"Skuhajte joj kavu svako jutro, makar se i ohladila. Vjerojatno je bila budna cijelu noć hraneći dijete, pomozite joj da počne dan na najljepši mogući način", dodaje Ted.

Naravno, podsjeća da ne smijete zaboraviti udijeliti ženi kompliment.

"Recite joj da je lijepa i pomozite da to vidi u trenucima kad je nesigurna u svoje tijelo. Podsjetite je da je superheroj i da je dobila 20 kilograma kako bi vam darovala najljepši mogući poklon. Pokažite joj koliko ste zahvalni na tome."

Na kraju, Ted napominje da uvijek budete uz svoju suprugu.

"Hormoni luduju prije i nakon porođaja i znajte da ženi nije lako nositi se sa svime. Bit će tužna, ljuta, možda reći nešto što ne misli. Vaš je zadatak biti joj podrška. Vratit će se na staro i biti zahvalna na svemu što ste za nju napravili", zaključuje Ted.

Izvor: