Tata otkazao kćerinu proslavu rođendana zbog njenog lošeg ponašanja, dobio podršku

.
Jedan je tata potaknuo burnu raspravu na Redditu nakon što je otkrio da je otkazao proslavu 16. rođendana svoje kćeri zbog njezinog lošeg ponašanja. Kako je objasnio, nakon što ju je nekoliko puta bezuspješno upozorio na njezino ponašanje koje ne odobrava, odlučio je otkazati proslavu koja je već bila isplanirana.

 

''Pitala je može li imati proslavu svog 16. rođendana kod kuće, a ja sam joj rekao da mi je to sasvim u redu sve dok ne upada u nevolje u školi i ako položi ispit iz matematike. Međutim, par dana kasnije zvali su me iz škole da je ukrala bocu punu alkohola i da su jednu od njezinih prijateljica morali poslati medicinskoj sestri. Kada smo došli kući, oduzeo sam joj svu elektroniku, a mobitel može koristiti samo za hitne slučajeve. Rekao sam joj i da je rođendanska zabava otkazana'', rekao je tata koji je odlučio ostati anoniman.

''Jako se uzrujala i počela vrištati na mene da sam najgori otac na svijetu. Odjurila je u svoju sobu i snažno zalupila vratima'', dodao je. Nakon što je podijelio svoju priču na internetu, susreo se s brojnim komentarima.

Iako su neki zaključili da proslavu ipak nije trebao otkazati, većina se ipak složila s njegovom odlukom. Naime, tata je bio preplavljen komentarima drugih roditelja koji su mu rekli da ima pravo disciplinirati svoju kćer i da je postupio ispravno.

''Ti si roditelj i ja mislim da si prilično dobar u tome. Nisi nimalo pogriješio s otkazivanjem rođendanske zabave, tvoja kći ima sreće što nije izbačena iz škole'', samo je jedan od komentara.