TikTokerica pokazala kako se savršeni tip tijela mijenjao kroz povijest

.
CASSEY Ho iz Blogilatesa poigrala se photoshopom i uredila svoje tijelo kako bi odgovaralo standardima ljepote kroz povijest. Video koji je objavila u utorak postao je viralan.

Koristeći seriju vizualnih prikaza sebe, Ho je pokazala kako su izgledali idealni tipovi tijela kroz različita razdoblja. 

Video počinje 2020-ima. Ho kaže da se idealnim smatraju obline i tanak struk. Radi li žena čučnjeve ili ima implantate, nije važno. 2010-e opisuje kao razdoblje u kojem je bilo in imati što veću rupu između bedara, dok su 2000-te obilježile Viktorijine anđelice, a idealan tip tijela bio je onaj velikih grudi, dugih i zategnutih nogu, ali ne previše ravnih trbuha.

Prelazeći na 1990-e, Ho kaže da je to bilo vrijeme mršavosti, koja se tada smatrala vrlo modernom. Pedesete godine prošlog stoljeća proslavile su figuru pješčanog sata koju je popularizirala Elizabeth Taylor. 1920-ih žene su često imale potrebu spljoštiti prsa, a u vrijeme renesanse savršene su bile punije žene, dok su se one mršave smatrale siromašnima.

"Tretirati svoje tijelo kao trend brze mode je tako demode", poručila je Ho na kraju, a svoje sljedbenike impresionirala realističnim prikazom.

"Sve izgleda tako stvarno", "Ne mogu se nadiviti ovom videu", poručili su neki uz video koji je u dva dana pregledan osam milijuna puta.