Upoznajte neurednu mamu čije snimke svakodnevnog kaosa broje milijune pregleda

,
MAMA Brianna James postala je viralna na društvenim mrežama, ali ne zbog onoga što očekujete. Umjesto da dijeli snimke savršeno urednog doma i savjete za čišćenje, ona radi suprotno - prikazuje svakodnevnu stvarnost majke četvero djece.

U prosincu je podijelila video svoje blagovaonice i kuhinje u rasulu. U naslov je napisala: "Loše, znam." No na njezino iznenađenje, video je privukao više pozornosti nego druge njezine objave. Snimka je od tada skupila više od pet milijuna pregleda.

Dva mjeseca nakon toga James je objavila još jedan video, u kojem je pokazala kako izgleda njezin dom nakon četiri dana nečišćenja. On je skupio više od milijun lajkova. I tako je nered postao njezin svojevrsni potpis, a ona je tome prilagodila i svoje korisničko ime te se preimenovala u @themessymama4.

"Ovo je utješno, ovo je normalno", "Svi smo to prošli", samo su dva od brojnih komentara podrške upućenih James, koja za Good Morning America sada objašnjava zašto joj i kako pokazivanje nereda pomaže.

"Želim da ljudi koji nisu u mojoj koži shvate da je nered na neki način normalan. A onima koji žive poput mene želim reći da nisu sami", rekla je 31-godišnjakinja.

James živi sa suprugom Craigom te njihove tri kćeri i jednim sinom. Priznaje da je umorna od pokušaja skrivanja svog stvarnog života, kao i da želi pokazati kakav je on zapravo.

"Pokušavam biti iskrena i pokazati da je u redu pustiti neke stvari, usredotočiti se na sebe i biti zdrava. Mogla bih čistiti 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, ali onda bih propustila vrijeme koje mogu provesti sa svojom djecom. Ponekad ostavim suđe neoprano ili ne iznesem smeće, ali s djecom igram domino ili skrivača. Pokušavam sve to izbalansirati", dodala je.

Ovoj majci dijagnosticiran je bipolarni poremećaj. Grizla se i bila tjeskobna ako svoje zadatke ne bi obavila odmah ili ako nešto ne bi bilo savršeno.

"Sada pokušavam normalizirati činjenicu da je u redu ako se ne napravi sve, ali dokle god se nešto od toga napravi, onda mogu biti sretna i ponosna na sebe i pohvaliti se", zaključila je.

 

 

Izvor: