Urnebesna snimka oduševila ljude: Pogledajte kako i gdje ova mačka spava (VIDEO)

mačka
Mačke spavaju na zaista različitim mjestima i nimalo se ne uznemiravaju pitanjima je lokacija koju odaberu dobra za njih. Mnogi se sjećaju snimke mačke koja spava dok u nju nekoliko puta nježno udara robotski usisivač.

 

Pas bi sasvim sigurno skočio i pobjegao, premjestio se na drugo mjesto, no mačka nije ni otvorila oči. Ona je odlučila spavati baš na tom dijelu poda, a ako netko ima problema s tim, nje se to ne tiče.

Jednostavno, mačke su takve.

Jedna je preslatka čupavica također odabrala svoje mjesto za odmor. Ne samo da je ušla u trgovinu i tamo odabrala mjesto za spavanje, nego je iz razloga koje zna samo ona odlučila kako treba spavati na poklopcu škrinje. To što taj poklopac svako malo netko mora pomaknuti kako bi uzeo sladoled nju, čini se, ne smeta. Istina, probudi se ona, ali vrlo vjerojatno ne miče s tog mjesta. Paše li joj hladnoća ili je riječ o mjestu koje ima dobru energiju, ko zna.

Snimka je pogledana 67 miliona puta, a mnoge je gledatelje oduševila poza u kojoj mačka spava. Mora se priznati, zaista je posebna.

 

Pogledajte snimak OVDJE.