fbpx (VIDEO) Najveće zvijezde u glavnom gradu BiH: Sarajevo će danas biti centar regije

(VIDEO) Najveće zvijezde u glavnom gradu BiH: Sarajevo će danas biti centar regije

Home

(VIDEO) Najveće zvijezde u glavnom gradu BiH: Sarajevo će danas biti centar regije


U toku su završne pripreme za veliku gala zabavu pod nazivom "Azra Silver Night", koja će biti upriličena danas u najvišem tornju na Balkanu "Avaz Twist Toweru".

- Volim uvijek da se odazovem manifestaciji Avaza koji prave, povod je predivno ime "Silver night". Drago mi je da je ovo medijska kuća koja okuplja najpoznatije i najeminentnije ličnosti s teritorije Balkana... ljudi koji su radili i pokazali svojim djelima šta su radili i šta su napravili u svom životu. Jako sam ponosna što imam poziv, što sam došla i što ću biti među svim tim divnim ljudima koji su se izborili da poslije svojih 10, 20, 30 i 40 godina rada budu okupljeni na jednom mjestu. - izjavila je Lepa Brena za Avaz.ba.

Osim toga, Brena je poželjela grupaciji Avaz da uvijek budu što napredniji i progresivniji, da i dalje prate svjetske trendove i ostanu uspješni u svemu što rade.

Zahvaljujući grupaciji Avaz, Sarajevo će biti centar regiona. Ovaj najiščekivaniji događaj o kojem već danima bruje društvene mreže, propratit će 60 medijskih kuća iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Bosne i Hercegovine.

- Prodefilirat će veliki broj zvijezda iz svijeta muzike, glume, sportista, itd. U pitanju su Aleksandra Radović, Lepa Brena, Tereza Kesovija, Emina Jahović, Goca Tržan, Mustafa Nadarević, Emir Hadžihafizbegović i mnogi drugi. S obzirom na to da je naziv događaja "Azra Silver Night" odlučili smo se da se ambijentom, pa i muzičkim programom približimo osamdesetim godinama. Tako da će biti nekih iznenađenja od izvođača koji ne pjevaju taj repertoar. - kazala je Jovana Marković-Vidaković, predsjednica Organizacionog odbora „Azra Silver Nighta“ i direktorica marketinga „Avaz-roto pressa“ za Avaz.ba.

O tome kako su tekle pripreme za ovaj sjajni dugoočekivani događaj, pogledajte u nastavku:


 

(Izvor: Avaz.ba)

Tagovi
Objavio: Tue, 25/04/2017 - 07:01
Back to top