‘Volim ove zvijeri’: Mandarina pere luksuzna auta pa se hvali (FOTO)

Kristina Mandarina
Osim luksuznih dodataka, Kristina voli i skupocjene automobile. Iako se ne zna da li je jedan od njih njezin, prodavačica mandarina bi, sudeći prema komentarima njezinih pratitelja, uskoro mogla promijeniti posao.

Kristina Penava (20), poznatija pod nadimkom Kristina Mandarina, prije tri mjeseca iskreno je rekla da nema novca za skupocjene brendove.


– Nemam za original jer radim častan posao! A ne bavim se kriminalom i ostalim krivičnim radnjama pa da nosim original. Svaka čast pojedincima. Hvala – iskreno je rekla tad Kristina. Čini se da se situacija u međuvremenu promijenila jer se Kristina sve češće na društvenim mrežama hvali skupim krpicama i modnim dodacima.


Osim luksuznih dodataka koje si očigledno može priuštiti, Kristina voli i skupocjene automobile. Iako se ne zna da li je jedan od njih njezin, prodavačica mandarina bi, sudeći prema komentarima njezinih pratitelja na društvenim mrežama, uskoro mogla promijeniti posao.

– Znači mandarine ti više ne pristaju. Da si ti zaposlena u autopraoni mnogi muškarci bi dolazili u autopraonu da im opereš aute i vlasnik autopraone bi zahvaljujući tebi imao dobru zaradu od pranja auta – smatraju njezini pratitelji.


Naime, Kristina je na Instagramu podijelila fotografije na kojima pozira u crvenom grudnjaku, kratkim traper hlačicama i čizmama do koljena i pere automobile.


– Volim ove zvijeri… – istaknula je prodavačica aludirajući na crveni Ferrari i bijeli Lamborghini čije se cijene kreću od dva milijuna kuna. Čini se kako Penava dobro zarađuje, s obzirom na to da si je nedavno priuštila štikle marke Guess.

‘I sve je to od mandarina?’ – upitao ju je jedan od njezinih pratitelja, no nije odgovorila. Kristina je nedavno priznala kako se, iako je danas vitka, nekoć borila s kilogramima. Njezini pratitelji pohvalili su je za iskrenost.– Da, bila sam buca mala. Imala sam 76 kilograma i skinula sam više od 20 u šest mjeseci. Sve se može kad se hoće – rekla je.

Iako su je iskrenost pohvalili, njezini je pratitelji često kritiziraju zbog oskudnih odjevnih kombinacija kojima prekriva samo ‘škakljive’ dijelove tijela, a mnogi se dotiču teme kako je Kristina povećala grudi te su rekli kako je ‘čista plastika’.

Izvor: