Vranješ se razveo od supruge: Prevario Danijelu, dobila samo 3.000 eura

Fudbaler Ognjen Vranješ zvanično se razveo od supruge Danijele poslije 15 godina veze, a šest godina braka.

Vranješ je obavezan da bivšoj supruzi svakog mjeseca plaća 3.000 eura, a Danijela navodno nije dobila ništa više od finansijske nadoknade.

Kako tvrdi izvor, dva lokala i veliki stan u Banjoj Luci ostali su u vlasništvu fudbalera.

Fudbaler je još tokom navodne afere s Karleušom nekretnine prebacio na brata i majku, a Danijela nikad nije sumnjala u njega jer mu je bezuvjetno vjerovala.

– Ognjen je još tokom veze s Karleušom nekretnine prebacio na brata i majku. Danijeli je taj postupak pravdao činjenicom da oni žele da dignu kredit za još jedan stan, pa da im treba za zalog. Danijela ništa nije sumnjala budući da je Ognjenu bezuvjetno vjerovala i bila je uvjerena da je nikada ne bi ostavio bez stana – govori izvor.

Najspornija stvar tokom razvoda bio je poslovni prostor za koji se Danijela bezuspješno borila da dokaže da je stečen u braku.

– Ognjen bivšu suprugu nije ostavio na ulici! Naime, prema sporazumu o razvodu koji su oboje potpisali, Danijela ima pravo uživanja u nekretnini dok kćerka Adrijana ne postane punoljetna. Danijeli je pripao i automobil koji je po kupovini registriran na nju, a kojeg se Ognjen odrekao. Najspornija stvar tokom razvoda bio je poslovni prostor za koji se Danijela bezuspješno borila da dokaže da je stečen tokom braka – završava priču izvor.

Izvor: