Zabavan seks? Ništa lakše uz ovih 5 trikova!

asd
Tako je malo dovoljno da vam seksualni život bude zabavniji no ikad prije...

1. Zadirkujte ga. Vizualno, porukama, pogledima... Dok se spremate ujutro za posao, obucite najizazovnije rublje koje imate i polagano se prešetkavajte u njemu dok radite kavu, šminkate se, perete zube... A zatim se polagano oblačite. Show rezerviran samo za njegove oči ostat će mu u mislima cijeli dan i jedva će čekati da dođe doma i baci se na vas!

2. Ostanite u petama. Obujte najdraže i najseksi štikle koje imate i kada igre započnu, ostanite samo u njima. Njemu ćete izgledati još više seksi, a vama će, zajedno s vašom visinom, trenutno narasti samopouzdanje i onaj kinky osjećaj domine koja točno zna kako ga dovesti do ludila.

3. Šaljite jedno drugom prljave poruke. Sekstanje je opasno potcjenjeno. Napišite mu na primjer kako ne možete prestati misliti na sve ono što ćete mu raditi kada stigne doma. Nije nužno slati mu fotke koje bi mogle završiti u pogrešnim rukama, riječi itekako mogu biti dovoljne. Samo pustite mašti na volju!

4. Zaboravite na skrivanje. Možda vam je neugodno uzdisati i 'vrištati' onoliko glasno koliko biste nekada to možda željeli ili imali potrebu, no barem si ponekad dajte oduška i svojim glasanjem mu pokažite koliko stvarno uživate u svemu što vam radi. Uživat će i on, vjerujte nam!

5. Igrajte zločeste igrice. Igrajte poker, šah, čovječe ne ljuti se, monopoli, no ulozi neka budu opasno seksi. Smislite vruće zadatke za gubitnika, kao i kaznu ako gubitnik slučajno ne pristane odraditi zadatak. Vaše će vam zaigrane večeri odjednom postati puno privlačnije i zabavnije.

Izvor: