Žanamari dobila titulu Hrvatice s najboljim tijelom: 'Sada se mogu mirne duše udebljati...'

zanamari
Za mene je fitness način života. Iako to neki ne razumiju, na kraju dana vrijedi, poručila je Žanamari. U izboru za Hrvaticu s najboljim tijelom nakon Perčić odmah se našla Lidija Bačić na drugom mjestu


Sada se mogu mirne duše udebljati. Hvala vam što ste me svojim glasovima odabrali za hrvatsku 'The Body', napisala je na Instagramu pjevačica Žanamari Perčić (35), koju su čitatelji RTL-ovog Tabloida proglasili pjevačicom koja ima najbolje tijelo među Hrvaticama.

Puno joj znači što je puno djevojaka motivirala te što su pokazale kako prepoznaju njezin trud i odricanje.

- Nekad tako mala, na očigled površna sitnica puno znači. Za mene je fitness način života. Iako to neki ne razumiju, na kraju dana vrijedi, jer ti daje životni elan, zdrav duh, a svi jako dobro znamo da ljepota dolazi iznutra - dodala je Žanamari. 

Pratiteljice su joj u komentarima čestitale na 'tituli', a mnoge su se složile kako je doista to zaslužila. 

U izboru za Hrvaticu s najboljim tijelom natjecale su se i Ana Gruica Uglešić, Lidija Bačić (35), Iva Jerković (40), Renata Sopek (41), Hana Hadžiavdagić-Tabaković (36), Ecija Ivušić (34), Fani Stipković (38), Tatjana Dragović (42), Ana Rucner (37), Nikolina Ristović (44), Ema Kovač (26), Nives Ivanišević (39) i Mia Pojatina (26).

Drugo mjesto zauzela je pjevačica Lidija Bačić, na trećem se našla manekenka Ema Kovač.

Izvor: