Žena iznenadila dadilju koja ju je čuvala prije 25 godina. Video tjera suze na oči

.
Dadilje su u pop kulturi često iskarikirane, od Fran Drescher u kultnoj seriji Dadilja do Emme Thompson u liku Nanny McPhee. Obitelji koje zapošljavaju dadilje također se često prikazuje kao distancirane, nedodirljive, bogate snobove s neposlušnom djecom - što svakako ponekad može biti slučaj, ali nikako nije pravilo.

 

Naime, mnoge obitelji unajmljuju pomoć za brigu o djeci iz raznih razloga, a odnosi koje djeca uspostave sa svojim dadiljama mogu biti prekrasni, puni ljubavi i trajati cijeli život.

Video žene koja je iznenadila svoju dadilju koja ju je čuvala prije čak 25 godina pokazuje koliko ta ljubav može biti snažna i istinska. Žena je prišla svojoj bivšoj dadilji Rufini na radnom mjestu. Pozdravila je Rufinu i ona joj je pristojno odgovorila, ali potpuno se zbunila kad ju je ta naizgled nepoznata žena zagrlila. 

Kad je Rufina shvatila o kome se radi, bacila joj se u još jedan zagrljaj, koji je potrajao nešto dulje. Prizor koji je ovjekovječen kamerom izazvao je suze mnogima na Instagramu.

Ljudi su u komentarima dijelili svoja iskustva i dirljive priče. "Bila sam dadilja prije više od 25 godina u Londonu i još uvijek osjećam tu djecu u svojim rukama, u svojoj duši...", napisala je jedna korisnica.

"Ovaj video je nevjerojatan", dodala je druga.

"Dadilja sam 40 godina i iako više ne čuvam svoju najdražu djevojčicu, nakon što sam je čuvala otkad je imala 3 mjeseca pa dok nije napunila 2 i pol godine, mi smo kao obitelj. Bila sam kod njih 10 dana u veljači i mala Addy (koja sada ima 5 i pol) došla je kod mene na dva tjedna prošlog mjeseca, a koristimo FaceTime skoro svaki dan. Žive 8 sati od nas i to je predaleko. Jako mi nedostaje, ali tako sam blagoslovljena što je imam", napisala je treća.

Pogledajte video OVDJE.

Izvor: