Žena koja objavljuje fotke na kojima doji djecu se požalila na neumjesne komentare

asd
38-godišnja Misty Lang ima sedmero djece. Čak tri puta je prirodno uspjela začeti blizance, a svu svoju djecu je dojila ili to još uvijek čini. Time se ne srami pohvaliti ni na društvenim mrežama pa tako na Instagramu dijeli razne detalje, poput onoga da jednim izdajanjem proizvede i do litre majčinog mlijeka.

Međutim, priznaje da svojim fotografijama ponekad privlači pažnju muškaraca koji imaju neumjesne komentare. 

"Višak mlijeka odlučila sam donirati i to je stvar koju sam objavila na društvenim mrežama. Privukla sam neke ljude koji imaju fetiš na dojenje. Puno njih mi je slalo fotografije svojih intimnih dijelova, neki su me tražili videe na kojima izdajam ili nudili novac ako sam im voljna omogućiti da njih podojim", rekla je, a prenosi The Sun.

Lang kaže da su mnogi koji joj pristupaju s takvim idejama prilično kreativni.

"Prave se da imaju žene koje doje pa trebaju savjet, jedan je čak tvrdio da je znanstvenik. Po meni je to seksualno uznemiravanje", dodala je. 

Ova majka želi normalizirati dojenje i vjeruje da seksualizacija tog čina uzrokuje da postane još veći tabu. 

"Donirala sam litre mlijeka u prošlosti i drago mi je da sam mogla pomoći bebama. To me motivira da isto činim i dalje", zaključila je. 

Lang je majka 12-godišnjih Alexa i Lexie, 10-godišnje Caliste, osmogodišnjih blizanaca Nasha i Lacie te trogodišnjih Phoenixa i Lane. Najmlađu djecu još uvijek uspavljuje dojenjem.

sdf
Izvor: