Žena se zbog mišića našla na udaru kritika: Izgledaš kao muškarac na steroidima

.
CAROLYNE MARQUEZ, koja živi na Floridi, tvrdi da je njezino tijelo 100% prirodno, ali brojni njezini pratitelji na društvenim mrežama ne vjeruju u to. Štoviše, zbog svog mišićavog tijela se našla na udaru kritika.

Ova zaljubljenica u fitness je posljednjih osam godina posvetila oblikovanju tijela pa većinu vremena provodi u teretani, a koristi brojne dodatke prehrani te se fokusira na konzumaciju proteina.

 

"Nikad nisam koristila steroide", tvrdi te dodaje kako je potpuno prirodna.

 

Sada, nakon osam godina predanog treniranja, može se pohvaliti kako njezine mišićave noge imaju opseg od 63.5 centimetara, a nada se kako će doći i do nevjerojatnih 105 centimetara.

Na društvenim mrežama često objavljuje svoje fotografije, ali i snimke kojima dokazuje koliko je snažna. Zahvaljujući tome, često je meta negativnih komentara.

 

"Optuže me za korištenje steroida barem 10 puta u dva sata", rekla je.

Iako to demantira, brojni trolovi neumorno ostavljaju neugodne komentare pa joj često govore i da izgleda "poput muškarca na steroidima".

No Marquez kaže kako se još u djetinjstvu naučila nositi sa zločestim komentarima jer je i tada često bila meta vrijeđanja. Zato i danas odbija uzimati srcu poruke onih koji je nastoje maltretirati, prenosi Daily Star.

 

"Nisam bila najkul klinka - imala sam kovrčavu kosu i ljudi su me zbog toga maltretirali. Bila sam štreberica i igrala sam videoigre pa sam više bila samotnjakinja. Bodybuilding me oblikovao u ono što sam danas pokazujući mi da u životu mogu raditi što god želim", ispričala je.

Carolyne je nastavila komentirati riječi trolova: "Čak i kada bi koristili steroide, ne bi uspjeli dobiti moje tijelo pa ih jednostavno ignoriram."

Izvor: