Novotel neodoljive pogodnosti za prepaid korisnike

novotel

Novotel neodoljive pogodnosti za prepaid korisnike!

Želimo podijeliti uzbudljive novosti! Novotel mobilna mreža donosi nevjerovatne pogodnosti za sve one koji prenesu svoj broj i pridruže se našoj mobilnoj mreži. Spremite se za nezaboravno iskustvo sa 150 GB interneta i čak 6000 minuta, prvih 6 mjeseci bez naknade, ako prenesete svoj broj i postanete novotel prepaid korisnik.

 

 

 

 

Ali to nije sve! Uz našu novu akciju Gigamanija, vaše iskustvo korištenja interneta dostići će potpuno novi nivo. Sada dobijate nevjerovatnih 3X VIŠE GIGA u našim novotel paketima na dopunu mreža10 i mreža5! To znači da možete istraživati, dijeliti sadržaj i ostati povezani više nego ikada prije, bez brige o ograničenjima podatkovnog prometa.

 

 

 

Broj možete prenijeti besplatno i jednostavno popunjavanjem online obrasca, dolaskom na neko od naših prodajnih mjestaili popunjavanjem obrasca za posjetu prodajnog predstavnika.

Za više informacija o našim ponudama i kako se pridružiti, posjetite našu web stranicu www.novotel.ba, kontaktirajte nas putem e-maila: podrska@novotel.ba ili pozivom našeg korisničkog centra.

Hvala što ste dio naše zajednice i što nam dajete priliku da gradimo najbolju mobilnu uslugu u BiH.

Slobodno pričaj!