Ako se osjećate prehlađeno ili već imate gripu, pripremite ovu nevjerovatnu supu koja će vas izliječiti za tren oka

.
Trener turskog Fenerbahčea İsmail Kartal bi danas mogao donijeti iznenađujuću odluku po pitanju bosanskohercegovačkog napadača Edina Džeke koji je ujedno i kapiten turskog giganta.

 

Kako pišu mediji u Turskoj, Kartal bi uoči utakmice protiv Basaksehira mogao promijeniti napadača te izbaciti Dijamanta iz prvih jedanaest.

Isti izvor dodaje da iskusni trener razmišlja o preseljenju našeg napadača na klupu te da umjesto njega priliku za igru pruži Michyju Batshuayiju, a ovakva odluka bi došla kao posljedica Dijamantovog negodovanja nakon izmjene protiv Samsunspora.

Saznaje se da će trener Kartal konačnu odluku donijeti nakon posljednjeg treninga koji je na rasporedu danas u toku dana.

Kartal je obavio razgovor sa Batshuayijem i zamolio ga da bude spreman te mu objasnio očekivanja od njega.

Također, navodi se da je kapiten Fenera obavio razgovor s trenerom u kojem mu je poručio da nije bio ljut na njega nego na četvrtog sudiju.

"Moja reakcija nije bila upućena protiv tebe treneru. Reagovao sam na četvrtog sudiju koji je kasnio s pokazivanjem mog broja prilikom izlaska iz igre", rekao je Dijamant svom treneru i dodao:

"Vrijeme je bilo važno za nas i nisam želio da ga gubimo bespotrebno".

Dodajmo da je Dijamant sa 16 golova najbolji strijelac turske Superlige, a nakon izlaska iz igre na utakmici protiv Samsunspora je negodovao što se očigledno nije svidjelo turskom stručnjaku.

Utakmica Basaksehir - Fenerbahče se igra sutra (srijeda) s početkom u 18:00 sati.

(Foto: Twitter)