Zbog skandala sa Jelenom Karleušom: Anderlecht povlači konkretan potez u slučaju Ognjena Vranješa

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ u žiži je interesovanja medija nakon erotskog skandala sa Jelenom Karleušom.

Na internetu su se pojavile nage fotografije Karleuše, koje je navodno Vranješ objavio, koji je i na svom Instagram profilu otkrio da se viđao sa popularnom srbijanskom pjevačicom, prenose sportske.ba.

Kako prenosi Gazzetta.gr, Anderlecht sada traži način kako da se riješi usluga bh. defanzivca. Zbog bolesti Vranješ nije sa ekipom, a njegov menadžer već je doputovao u Brisel.

Isti izvor navodi kako Vranješ vjerovatno broji posljednje dane u Anderlechtu. Za njega se traži najbolje rješenje, a najvjerovatnije će na posudbu s tim da će njegov novi klub imati mogućnost otkupa ugovora.

Vranješ je prošlog ljeta iz AEK-a za tri miliona eura prešao u Anderlecht. No, u belgijskom velikanu nije se proslavio. Osim što je u nekoliko navrata ekipu koštao bodova, konstantno je bio u fokusu zbog svog ponašanja izvan terena, a čini se kako je skandal sa Jelenom Karleušom kap koja je prelila čašu.