Azarov povratak u London blokira prva dama Čelzije

Foto: Avaz
Ruskinja smatra da je Azar daleko od onoga što je bio prije nekoliko godina, kao i da se u Realu nije ponašao profesionalno, što joj se ne dopada i smatra da bi njegovo dovođenje bila pogrešna investicija..

Eden Azar (Hazard) je pred izlaznim vratima Real Madrida, pišu španski mediji. Od dolaska u "Kraljevski klub" karijera belgijskog reprezentativca je krenula silaznom putanjom, dok je u dresu Čelzija godinama briljirao. 

Prvo je na prozivku u Realu došao sa očiglednim viškom kilograma, a potom su ga pratile povrede. Sada je njegov medicinski tim procijenio da bi morao na novu operaciju, što je kap koja je prelila čašu i predsjednik kluba Florentino Peres je presjekao i odlučio da bude prodat ove zime, jer ne želi da drži pod ugovorom igrača koji je non-stop van terena.

Nedavno se spominjala kao mogućnost da se Azar vrati u Čelzi i pojedini ljudi iz kluba, na čelu sa samim vlasnikom Romanom Abramovičem, su bilo za to, misleći da će ofanzivac u Londonu ponovo moći da oživi karijeru, ali je protiv njegovog povratka direktorka kluba Marina Gravnoskaja. Ruskinja smatra da je Azar daleko od onoga što je bio prije nekoliko godina, kao i da se u Realu nije ponašao profesionalno, što joj se ne dopada i smatra da bi njegovo dovođenje bila pogrešna investicija. Koja struja u klubu će na kraju da prevagne ostaje da vidimo..