BAJEVIĆ SASVIM OTVORENO: Važno nam je da čujemo razmišljanja igrača

bajevic
U cilju što kvalitetnijih priprema utakmica baraža, selektor Zmajeva Dušan Bajević i njegovi saradnici odmah su nakon imenovanja zasukali rukave.

– Zadovoljan sam načinom na koji moji saradnici obavljaju svoje zadatke – rekao je selektor Duško Bajević za zvaničnu stranicu Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

– Cilj nam je razgovarati sa pojedinim igračima prije samih priprema, i zna se da smo posjetili Džeku, Pjanića, vratili Lulića, sastali se sa Višćom. Važno nam je da čujemo razmišljanja igrača, da se upoznamo jer neće biti dovoljno vremena za to kad se već okupimo. Pratimo ne samo one koji su do sada bili dio reprezentacije već i one koje bi se eventualno mogli priključiti – dodao je Bajević.

Bajević je na kraju zaključio da svako od njegovih saradnika ima konkretna zaduženja i da se posebno vodi računa o aktivnostima naših protivnika u baražu za plasman na EURO 2020. Selektor je najavio dolazak u “Kuću fudbala” polovinom februara kada bi sa saradnicima sumirao prvi dio obavljenog posla.