Barbarezov status na društvenim mrežama najbolje oslikao bruku protiv Islanda

sergej
Bivši napadač i kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez na društvenim mrežama često komentariše zbivanja oko bh. selekcije, a tako je bilo i nakon sinoćnje utakmice.

 

"Nema večeras one 'danas svi znaju fudbal igrati'", glasila je Barbarezova objava na Twitteru (X) nakon sinoćnjeg možemo slobodno reći debakla na Islandu.

Opšte je poznato da Barbarez nije u ljubavi sa NFSBiH budući da je bilo obostranih prozivki zbog toga što nije dobio njihovo povjerenje u izboru za selektora.

Sergej Barbarez je dres za državnim grbom nosio u periodu od 1998. do 2006. godine i za to vrijeme je postigao 17 golova na 47 utakmica.

Podsjetimo, izabranici Mehe Kodre doživjeli su hladan tuš porazom na Islandu 1:0 čime su sebi zatvorili vrata direktnog plasmana na Evropsko prvenstvo koje se naredne godine igra Njemačkoj.

U oktobru se nastavljaju kvalifikacije utakmicama s Lihtenštajnom i Portugalom, a našem timu ostaje da se do kraja njih što bolje uigraju pred baraž koji se igra u martu naredne godine.

 

FOTO