Beckham uplašen za svoju porodicu: Neuračunjiva žena tvrdi da je majka njegove kćerke

.
David Beckham i njegova porodica našli su se u neočekivanom problemu nakon što se pojavila žena koja tvrdi da je biološka majka njegove kćeri Harper Seven.

Beckham se osjeća "ugroženo" i "uplašeno za sigurnost svoje porodice", jer se žena više puta pojavila u školi njegove kćerke kako bi pokušala razgovarati s njom i poslala je nekoliko pisama bivšem nogometašu, navodi BBC.

 

Osim toga, Sharon Bell (58), pokušala je provaliti u Beckhamovove domove u Londonu i Oxfordshireu 9. jula, odnosno 9. septembra 2021., u "zabludnom uvjerenju" da je ona u vezi s Beckhamom.

 

Na sudskom saslušanju, Bell se izjasnila da nije kriva za uznemiravanje i suočit će se s suđenjem u julu.

Bell zapravo ima zabludu da je bila u vezi s Davidom Beckhamom, da joj je ukrao jaja i da je Harper Beckham njeno zakonito dijete i zato vjerujemo da se pojavila u školi Harper Beckham 18. novembra 2021.", rekla je tužiteljica Arizuna Asante.

"David Beckham osjeća se uplašeno za sigurnost svoje porodice i vjerovao je da je ovo ponašanje zastrašujuće. Kazao je da ne poznaje optuženu i da ona nije majka njegove djece", dodala je.

 

Iako Bell nije sposobna za suđenje, njena advokatica Lisa Wilson uputila je zahtjev da Beckhamovi budu pozvani kao svjedoci nakon što se vrate u Veliku Britaniju s odmora