BH Fanaticosi podigli dvije sjajne koreografije, u jedan glas otpjevali "Jedna si jedina"

,
Nogometna reprezentacija BiH u Vaduzu igra utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Lihtenštajna, a BH Fanaticosi su priredili koreografiju preko cijele tribine na kojoj su smješteni, javlja s mjesta događaja reporter portala Klix.ba.

 

Na stadionu Rheinpark prisutno je više od 4.000 navijača reprezentacije BiH, a kako stadion prima oko 6.500 navijača, jasno je će svih 90 minuta večeras pjesma bh. navijača odjekivati Vaduzom.

BH Fanaticosi su na samom početku utakmice podigli koreografije na kojima je pisalo "Hardcore Bosnians on tour" i "BH Fanaticos", a u jedan glas je otpjevana himna "Jedna si jedina".

Također, na samom početku naši navijači su priredili dimnu zavjesu i bakljadu, te je susret zakratko prekinut.

Navijači nogometne reprezentacije BiH izaizvali su veliku pažnju lokalnog stanovništva na ulicama Vaduza priredivši pravu navijačku atmosferu u inače mirnom gradu prije same utakmice, a potom su u impresivnom korteo krenuli ka stadionu.

Nogometaši BiH su u dosadašnjih šest utakmica upisali samo dvije pobjede i praktično su ostali bez šansi da se kroz kvalifikacije plasiraju na Euro, te će Milošević imati zadatak preostale četiri utakmice u ciklusu iskoristiti kao pripremu za susrete baraža.

Zmajevi protiv Lihtenštajna traže prve gostujuće bodove u kvalifikacijama, a potom ćemo tri dana kasnije u Zenici dočekati Portugal.